Vacature HBO stage: Marktonderzoek DRShip Europe

DRShip Europe houdt zich binnen Europa bezig met de verkoop van brandwerende materialen voor scheepsaccomodaties:

  • Brandwerende wandpanelen
  • Brandwerende deuren
  • Zwevende vloeren
  • Prefab badkamer modules

Sinds januari 2019 zijn wij Europees dealer van DRShip, een middelgroot Chinees familiebedrijf die brandwerende materialen maakt.

DRShip is een zusterorganisatie van Esme Marine. Esme Marine meer dan 20 jaar internationaal ervaring in scheepsinterieuren en accomodaties. Vanuit Veendam bedienen we projectmatig de hele wereld. Wij zijn juist goed in de speciale projecten bijvoorbeeld; veerboten, luxe jachten of ombouw projecten. We werken voor gerenommeerde namen in de scheepvaart.

Het dealerschap van DRShip is nu 1,5 jaar oud en je begrijpt dat hier nog veel te doen is. We zijn voor DRShip op zoek naar een stagair die, samen met de commercieel directeur en alle andere collega’s invulling wil geven aan onderstaande functie.

Functieomschrijving

Marktonderzoek:

Voor DRShip is het van belang dat we de volledige Europese markt in beeld krijgen. Je gaat op zoek naar potentieel voor brandwerende materialen in de scheepsbouw. Dit betekent dat je werven, interieurbouwers en eventuele eigenaren in kaart gaat brengen door heel Europa. We beginnen dichtbij en maken het speelveld steeds groter. Naast de namen van de bedrijven willen we graag weten wie, in persoon, we moeten benaderen bij onze prospects.

Aanvullend: E-commerce en online:

Begin 2019 zijn voor beide entiteiten nieuwe websites gemaakt en geleverd. De websites moeten uitgebreid worden als het gaat om content. Tevens dient de content goed afgestemd te worden op het zoekgedrag van onze klanten.

Je houdt je dus bezig met WordPress website beheer en zoekmachine optimalisatie.

  • Zoekwoord analyse
  • producten/diensten toevoegen
  • pagina’s optimaliseren
  • Linkbuilden

Al met al een kans om je stempel te drukken en veel te leren bij een hands-on, ambitieus Nederlands bedrijf wat wereldwijd opereert.

Solliciteren?
Bij interesse kun jij je cv en motivatie sturen naar visser@drshipeurope.com en als je vragen hebt kun je bellen met Jacco Visser 0610772577

Certificates and licenses